Monday 31 December 2012

Išlydint senuosius

praėjo pms'ai ir pilnatis jau dyla, ir visos kalėdinės dovanėlės visai nieko paliko. Viskas kažkaip praeina, senieji metai jau va irgi tuoj tuoj pereis į kitą etapą. Didžioji dalis gyventojų ryt kelsis patinę, skaudančiom galvom, arba dar tik gryš namo, ir bus tokių, kurie naujųjų nesulauks. Visais tais atvejais beveik visi suokia tą pačią dainelę, kad reikia pamiršti kas buvo, visgi žengiam į rytojų, ir reikia tikėtis bei linkėt tik gero, daug  ir visko.
Prieš pamiršdama, nusprendžiau visgi prisiminti ką sau prieš metus žadėjau. Gal dar susidėliot varneles, kad pavadinčiau tai sėkmingais buvusiais metais.
Nevairuoju. Kelis kart įsėdus ir išgirdus, kad sudrošiu sankabą pasiunčiau vairavimą ir pakeleivį velniop.
Naujus sutiksiu sverdama 3 kilogramais mažiau, o čia jau šis tas, svarbu, kad ne daugiau, arne?
Save pamilau taip egoistiškai, kad atrodo, jog niekas kitas nevertas manęs mylėt, nes paprasčiausiai taip mylėt, kaip aš noriu, nemoka.
Deja prisidejavau kaip viskas nelabai gerai, ar ne taip kaip norėčiau turbūt daugiau kartų šiemet, nei per didžiąją dalį gyvenimo. Iš nuobodulio. Per jį net džiaugsmą viskuo jau  turimu praradau.
Mokytis būt gera mama visgi metų nepakanka. Vaikas jau visą savaitę kartoja naują žodį - ejoly (nenoriu)
Prisiminiau talentus, ir labai tuo mėgaujuos, bet kitiems metams 'išsinešu' daug pradėtų ir nebaigtų rankdarbių.
Majais (tiksliau visuotine propaganda) netikėjau, bet dar spalį kitų siunčiama informacija tikrai nepadėjo tam džiaugsmui, o kaskart pagalvojus, jog galėčiau išnykt su visu pasauliu ir daugiau nepamatyt mylimiausių žmonių iki šiol sukelia skrandžio skausmus. Galvojau po pasaulio pabaigos jie praeis, bet nešuos į kitus metus ir juos.
Horoskopas pranašauja labai nekokius ateinančius. Dar turiu kelias valandas džiaugsmams sugalvoti ir susidėliot pagal prioritetus kitų metų planus, bet čia gal rytoj, jei galva neskaudės.. Aš šiaip negeriu, bet laukiu nesulaukiu šampano taurės.

Lai ateina Naujieji!



muah xx

No comments:

Post a Comment